Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Skibril op sterkte

Maak van uw bril een skibril op sterkte

U kent het probleem waarschijnlijk wel, u bent lekker op wintersport en gaat op een terrasje zitten maar kunt de menukaart of pistekaart niet meer lezen. Die leesbril vergeet u iedere keer mee te nemen en een dure skibril op sterkte is zonde van het geld.

Skibril met leesgedeelte
De Plaklens is een goede oplossing om uw skibril op sterkte te maken, zodat u alles weer goed kunt lezen! Tijdens het skiën of snowboarden zult u geen hinder ondervinden van de Plaklenzen, omdat deze onderin de bril geplakt worden. Kijk nu bij onze producten om uw skibril op sterkte te maken!

Skibril op sterkte

Veelgestelde vragen

Door onze Plaklenzen maak je eenvoudig van je skibril, een skibril op sterkte. De Plaklenzen worden bevestigd aan de binnenkant van de skibril waardoor je van je skibril, een skibril op sterkte maakt.

Ja, onze Plaklenzen passen op elke soort skibril in alle soorten en maten.

De Plaklenzen zijn beschikbaar in de volgende sterktes: +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.50, +3.00

Ja dat kan. Je kunt de Plaklenzen eenvoudig van je skibril afhalen door deze rustig van aan de zijkant omhoog te trekken. Door de flexibiliteit zullen de Plaklenzen niet breken.

Onze Plaklenzen

Zelfklevende, herbuikbare plaklenzen, verkrijgbaar in 6 sterktes. Plaklenzen zijn uitermate geschikt om als leesvenster in een zonnebril, Skibril en/of veiligheidsbril te plakken. Zo maak van je favoriete zonnebril een bifocale leesbril.

Bekijk ook

Bestel direct uw
Plaklenzen!

Bestel direct uw Plaklenzen!

LEVERING