Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Veiligheidsbril op sterkte

Maak van uw bril een veiligheidsbril op sterkte

Veiligheid is erg belangrijk tegenwoordig en de meeste bedrijven stellen hier hoge eisen aan. Een veiligheidsbril is een van de meest gebruikte producten, maar een veiligheidsbril op sterkte is vaak een dure oplossing en moeilijk te verkrijgen.

Veiligheidsbril met leesgedeelte
Door de Plaklenzen op uw veiligheidsbril te plakken zorgt u ervoor dat u weer goed kunt lezen en de bouwtekening goed kunt zien. U heeft geen overzetbrillen of andere dure oplossingen nodig. De Plaklens maakt namelijk binnen een minuut uw veiligheidsbril op sterkte.

Vindt u het als bedrijf belangrijk dat uw medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren en bent u geïnteresseerd in de Plaklenzen? Kijk dan eens op de Bedrijven pagina, voor meer informatie.

Veiligheidsbril op sterkte

Veelgestelde vragen

Door onze Plaklenzen maak je eenvoudig van je veiligheidsbril, een veiligheidsbril op sterkte. De Plaklenzen worden bevestigd aan de binnenkant van de veiligheidsbril waardoor je van je veiligheidsbril, een veiligheidsbril op sterkte maakt.

Ja, onze Plaklenzen passen op elke soort veiligheidsbril in alle soorten en maten.

De Plaklenzen zijn beschikbaar in de volgende sterktes: +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.50, +3.00

Ja dat kan. Je kunt de Plaklenzen eenvoudig van je veiligheidsbril afhalen door deze rustig van aan de zijkant omhoog te trekken. Door de flexibiliteit zullen de Plaklenzen niet breken.

Onze Plaklenzen

Zelfklevende, herbuikbare plaklenzen, verkrijgbaar in 6 sterktes. Plaklenzen zijn uitermate geschikt om als leesvenster in een zonnebril, Skibril en/of veiligheidsbril te plakken. Zo maak van je favoriete zonnebril een bifocale leesbril.

Bestel direct uw
Plaklenzen!

Bestel direct uw Plaklenzen!

LEVERING