Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Sportbril op sterkte

Maak van uw gewone sportbril een sportbril op sterkte.

Het is een zonnige zomerdag, de omstandigheden zijn perfect om de hele middag buiten te sporten en laat dit nu precies zijn wat u wilt gaan doen. U gaat naar buiten, geniet van de zon en u bent heerlijk aan het sporten. Maar de zon wordt feller en van alle beweging valt uw bril steeds af. Helaas is uw favoriete sportbril niet op sterkte te verkrijgen, wat nu? Het is tijd voor een sportbril op sterkte!

Plaklenzen voorzien uw sportbril van hun sterkte.

Met onze plaklenzen kunt u op een simpele en snelle manier uw sportbril van de juiste sterkte voorzien. Hierdoor kunt u tijdens het sporten toch nog genieten van de zon, lekker sporten én goed zicht hebben!

Hoe werkt het?

Hoe werkt een sportbril op sterkte nu precies? U geeft per oog uw sterkte aan en plaatst de bestelling voor de plaklenzen. Nadat u uw bestelling van de plaklenzen voor uw sportbril heeft geplaatst gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te leveren.

U ontvangt een pakketje met de plaklenzen en een instructieboekje met uitleg over hoe u de plaklenzen op de sportbril moet plakken zodat dit daadwerkelijk een sportbril op sterkte wordt. U volgt de stappen uit het instructieboekje en binnen 5 minuten heeft u uw eigen sportbril op sterkte. U kunt nu heerlijk genieten van de zon en van het sporten zonder dat u minder zicht heeft of last heeft van de zon.

Een sportbril op sterkte maakt het sporten fijner en gemakkelijker. Wees de eerste van uw vriendengroep met deze bril!

sportbril op sterke
Bekijk ook

Bestel direct uw
Plaklenzen!

LEVERING

SUPPORT