Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Toepassingen

Het is een heerlijke zomerdag en u wilt lekker in de tuin of op het strand gaan lezen. U zit net lekker met een goed boek of tijdschrift en alles lijkt perfect voor een heerlijke middag. Alleen uw leesbril en zonnebril gaan niet goed samen en u kunt eigenlijk niet lekker lezen. Met de plaklens kunt u op een simpele manier leesdelen in uw zonnebril aanbrengen zodat u een zonnebril met leesgedeelte heeft. Zo kunt u lekker lezen met uw eigen zonnebril op!

Duikbril op sterkte
De plaklens is ideaal om op uw duikbril te plakken. U kunt alle gegevens van uw meters en horloge weer perfect aflezen zonder dat u een duikbril op sterkte aan hoeft te schaffen.

Veiligheidsbril op sterkte
Bent u tijdens het uitvoeren van uw werk verplicht een veiligheidsbril te dragen en heeft u last van verziendheid? Dan is de plaklens de ideale oplossing voor u! U hoeft niet meer met een leesbril onder uw veiligheidsbril op te werken of een speciale veiligheidsbril op sterkte te laten maken. Door de plaklenzen op uw veiligheidsbril te plakken zorgt u ervoor dat u weer goed kunt lezen en dichtbij alles goed kunt zien.

Vindt u het als bedrijf belangrijk dat uw medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren en bent u geïnteresseerd in de plaklenzen? Kijk dan eens op de pagina bedrijven voor meer informatie.

Skibril op sterkte
U kent het probleem wel, u bent lekker op wintersport en gaat op een terrasje zitten maar kunt de menukaart of pistekaart niet meer lezen. Die vervelende leesbril vergeet u iedere keer mee te nemen en een dure skibril op sterkte vindt u zonde van het geld. De plaklens is een goede en goedkope oplossing om uw skibril van leesdeeltjes te voorzien, zodat u alles weer goed kunt lezen! Tijdens het skiën of snowboarden zult u geen hinder ondervinden van de plaklenzen omdat deze onderin de bril geplakt worden.

Fietsbril/sportbril op sterkte
Door de plaklens op uw wielrenbril of sportbril te plakken zorgt u ervoor dat u met uw sportbril op weer kunt lezen. Ideaal voor het lezen van routekaarten of uw kilometerteller.

Didymium bril op sterkte
Ook uw didymium bril maakt u gemakkelijk op sterkte met onze plaklens.

Bekijk ook

Bestel direct uw
Plaklenzen!

LEVERING

SUPPORT