Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Zonnebril op sterkte

Maak van uw bril een zonnebril op sterkte

Het is een heerlijke zomerdag en u wilt lekker in de tuin of op het strand gaan lezen. U zit net lekker met een goed boek of tijdschrift en de omstandigheden zijn perfect om er een heerlijke middag van te maken. De letters lijken ieder jaar kleiner te worden, een zonnebril op sterkte is toch wel makkelijk tijdens het lezen. Helaas is uw favoriete zonnebril niet op sterkte te krijgen, wat nu?

Plaklenzen voorzien uw zonnebril van leesdelen
Met onze Plaklenzen kunt u op een simpele manier leesdelen in uw zonnebril aanbrengen zodat u een zonnebril op sterkte heeft. Zo kunt u toch genieten van de mooie zomerdag zonder dat u een leesbril nodig heeft.

Zonnebril op sterkte

Veelgestelde vragen

Door onze Plaklenzen maak je eenvoudig van je zonnebril, een zonnebril op sterkte. De Plaklenzen worden bevestigd aan de binnenkant van de zonnebril waardoor je van je zonnebril, een zonnebril op sterkte maakt.

Ja, onze Plaklenzen passen op elke soort zonnebril in alle soorten en maten.

De Plaklenzen zijn beschikbaar in de volgende sterktes: +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.50, +3.00

Ja dat kan. Je kunt de Plaklenzen eenvoudig van je zonnebril afhalen door deze rustig van aan de zijkant omhoog te trekken. Door de flexibiliteit zullen de Plaklenzen niet breken.

Onze Plaklenzen

Zelfklevende, herbuikbare plaklenzen, verkrijgbaar in 6 sterktes. Plaklenzen zijn uitermate geschikt om als leesvenster in een zonnebril, Skibril en/of veiligheidsbril te plakken. Zo maak van je favoriete zonnebril een bifocale leesbril.

Bestel direct uw
Plaklenzen!

Bestel direct uw Plaklenzen!

LEVERING