Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Zonnebril met leesgedeelte

Maak van uw gewone zonnebril een zonnebril met leesgedeelte.

Iedereen krijgt er ooit mee te maken, de kleine letters worden steeds moeilijker te lezen en een leesbril is hierbij een handig hulpmiddel. Maar stel u voor: de zon schijnt, het is prachtig weer en u wilt buiten in het zonnetje een boek lezen maar uw favoriete zonnebril is niet op sterkte. Hoe gaat u dat doen? Een zonnebril en leesbril over elkaar heen dragen gaat niet makkelijk en continu afwisselen van bril is ook niet praktisch. Het is tijd voor de zonnebril met leesgedeelte!

Plaklenzen voorzien uw zonnebril van leesdelen.

Voor bovengenoemd probleem is een oplossing. Met onze plaklenzen kunt u op een simpele en snelle manier uw gewone zonnebril van leesdelen voorzien. U kunt de plaklenzen binnen 1 minuut aanbrengen en van uw zonnebril een zonnebril met leesgedeelte maken. Een bijkomend voordeel is dat de plaklenzen eenvoudig te verwijderen zijn en opnieuw aan te brengen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt een zonnebril met leesgedeelte nu precies? U geeft per oog uw sterkte aan en plaatst de bestelling voor de plaklenzen. Nadat u uw bestelling van de plaklenzen voor uw zonnebril heeft geplaatst gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te leveren.

U ontvangt een pakketje met de plaklenzen en een instructieboekje met uitleg over hoe u de plaklenzen op uw zonnebril moet plakken zodat dit daadwerkelijk een zonnebril met leesgedeelte wordt. U volgt de stappen uit het instructieboekje en binnen een minuut heeft u uw eigen zonnebril op sterkte. U kunt nu heerlijk genieten van de zon en een goed boek lezen zonder dat u de tekst minder goed kan lezen of last heeft van de zon.

Een zonnebril met leesgedeelte maakt het genieten van een goed boek in de zon fijner en gemakkelijker. Wees de eerste van uw vriendengroep met deze bril!

zonnebril met leesgedeelte