Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Didymium bril op sterkte

Maak van uw bril een didymium bril op sterkte

Een didymium bril is een soort lasbril, bij lasbrillen is het glas donker door didymium. Deze bril wordt veel gebruikt tijdens het kralen blazen en is met behulp van onze plaklenzen gemakkelijk op sterkte te maken.

Didymium bril met leesgedeelte
Met onze Plaklenzen kunt u op een simpele manier leesdelen in uw dydimium bril aanbrengen zodat u een didymium bril op sterkte heeft. Zo kunt u toch kralen blazen zonder dat u een leesbril nodig heeft.

Didymium bril op sterkte

Veelgestelde vragen

Door onze Plaklenzen maak je eenvoudig van je didymium bril, een didymium bril op sterkte. De Plaklenzen worden bevestigd aan de binnenkant van de didymium bril waardoor je van je didymium bril, een didymium bril op sterkte maakt.

Ja, onze Plaklenzen passen op elke soort didymium bril in alle soorten en maten.

De Plaklenzen zijn beschikbaar in de volgende sterktes: +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.50, +3.00

Ja dat kan. Je kunt de Plaklenzen eenvoudig van je didymium bril afhalen door deze rustig van aan de zijkant omhoog te trekken. Door de flexibiliteit zullen de Plaklenzen niet breken.

Onze Plaklenzen

Zelfklevende, herbuikbare plaklenzen, verkrijgbaar in 6 sterktes. Plaklenzen zijn uitermate geschikt om als leesvenster in een zonnebril, Skibril en/of veiligheidsbril te plakken. Zo maak van je favoriete zonnebril een bifocale leesbril.

Bekijk ook

Bestel direct uw
Plaklenzen!

Bestel direct uw Plaklenzen!

LEVERING