Your Cart

Maak van uw bril een bril op sterkte!

Leesbril

Meer moeite met lezen

Iedereen krijgt er ooit mee te maken, de kleine lettertjes worden steeds moeilijker te lezen. In het begin merk je dit steeds vaker bij het lezen van de kleine lettertjes op bijvoorbeeld een verpakking van etenswaren. In de jaren die hierop volgen (meestal tussen het 40e en 50e levensjaar) krijg je hier steeds meer problemen mee en je zult de letters steeds verder van je af moeten houden om nog iets te kunnen lezen.

Het wordt tijd voor een leesbril
Schaam je niet, miljoenen Nederlanders hebben momenteel een leesbril nodig om te kunnen lezen dus je bent echt niet de enige. Je kunt bij de opticien naar binnen stappen om je sterkte te bepalen, deze zal je ogen testen en je weet welke sterkte je nodig hebt. De gewone leesbrillen zijn overal te koop en zullen je helpen om weer te kunnen lezen.

Plaklenzen
Het is zover, u heeft een leesbril, maar nu kunt u niet meer met uw favoriete zonnebril op lezen. Daarvoor zijn onze plaklenzen natuurlijk de ideale oplossing, u plakt ze binnen één minuut op iedere bril en uw bril is zo voorzien van leesdelen. Zo hoeft u dus geen leesbril meer mee naar het strand want uw zonnebril is direct ook uw leesbril. Bijkomend voordeel is dat de plaklenzen aan de binnenzijde van de bril geplakt worden, dus er is niemand die ziet dat u een leesbril nodig heeft.

Bestel direct uw
Plaklenzen!

LEVERING

SUPPORT